Post by vihighsnapselre on Mar 15, 2022 23:07:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket City Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket City Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt (bezgalīga nauda) ▞▞▞
▞▞▞ Pocket City Free 2022 version ▞▞▞
Es pilnībā mīlu šo spēli!! Nav sludinājumu un nekas nav jāpērk par īstu naudu! Es spēlēju stundas laikā. Uzdevumi ir jautri un izpildāmi. 5 zvaigznes!
Labākais ikdienas būvniecības simulators, bez ievērojama mīnusa vai aizslēgts aiz maksas sienas, kas kavē progresu. Noteikti vajadzētu saņemt piemaksu, lai iegūtu vairāk laika nišu.
Lai gan tā ir bezmaksas versija, tā ir ļoti izcila spēle. Tomēr ir tikai viena sūdzība. Es neesmu pārliecināts, vai tā ir reklāma vai spēle, taču reklāma netiks rādīta, netiks aizvērta vai netiks apturēta, ziņojot, ka tā netiek rādīta. Es tiešām iesaku spēli un domāju iegūt pilno versiju.
Nespēlējams. Avārijas ik pēc dažām minūtēm. Citādi gan šķiet labi.
Pocket City Free Simülasyon wtvs
Tā ir kā vienkārša sim pilsētas versija. Spēle ir laba, taču nav pietiekami daudz lietu, ko varat izveidot. Spēle ir pārāk viegla. Trīs dienu laikā es biju iegādājies un uzcēlis katru zemes gabalu, bez iespējas paplašināties. Vadības ierīces dažkārt var būt nedaudz kaitinošas. Bet tas viss ir dažas dienas spēlēšanas vērts.
Nokavēts kā ellē. Pat neļaus man pārvietoties pirmajā apmācības ekrānā. Mēģināja atinstalēt un atkārtoti instalēt, bet tas nedarbojās. 😢
Tā ir patiešām jauka un jautra spēle. Bet, kad sasniegsi 100 lvl, nav jēgas turpināt spēlēt, nākamā pilsēta būs tāda pati.
Pocket City Free Simulácie bjca
Man patīk spēle un patīk vienkāršība. Es neesmu pārliecināts, ka turpināšu, tas ir tik lēns, ka nevaru to atskaņot. Mans tālrunis ir ātrs, tāpēc tas neesmu es. Spēle vienkārši nedarbojas labi
Pirmā un vienīgā spēle, kuru esmu pabeidzis līdz pēdējai (lai gan jūs varat turpināt pēc 100. līmeņa, bet pēc 100. līmeņa nav nekā jauna). Jūs sāksit lēni, un, atbloķējot debess celiņus, jaunināšana notiks ļoti ātri, jo jums būs jārisina satiksme, katastrofas, noziegumi utt. (vismaz man). Man ļoti patika šī spēle, to ir viegli spēlēt, taču jūs varat atrast nelielas grūtības. Labākā pilsētas veidošanas spēle.
Lieliska pilsētas veidošanas spēle! Iespējams, labākais bezmaksas, ar kādu esmu saskāries. Jūs varat iegādāties premium versiju, kas nodrošina dažas papildu funkcijas, spēles režīmus un opcijas, taču bezmaksas versija patiesībā šķiet vesela spēle, un tajā nav gandrīz nevienas funkcijas, kas padara to jautru, ja vien jūs nemaksājat. Man ir patiess prieks redzēt, ka izstrādātāji sniedz spēlētājiem spēles kodolu, ar papildu labumiem apmaksātu iespēju. Citas spēles, kurām ir gan bezmaksas, gan maksas versija, gandrīz neko nedod, ja vien nepārmaksājat naudu. Jums nav īsti sajūta, ka jums ir izvēle starp bezmaksas un maksas versiju, bet drīzāk jūtaties spiests, ja vēlaties ar šo lietu izklaidēties. Tikai tas, papildus tam, ka tā ir patiešām jautra un lieliska spēle, liek man vēlēties jaunināt uz premium versiju, ko es, iespējams, darīšu drīz. - Pārsteidzošs pilsētas celtnieks un lieliska spēle kopumā! 10/10
MapGenie: Fallout 76 Entretenimiento dtt
Diezgan patika. Būtu labāk, ja tas būtu 3D.
Tas turpina sasalst, ir grūti atinstalēt kaut ko, kas jums patiešām patīk tikai stulbas kļūdas dēļ, ugh😣😫😒
Man patīk veidot spēles, bet man tas tiešām bija vienalga. Grafika ir laba, ielādes laiks un citas darbības funkcijas ir labi veiktas.Man nepatika tas, ka es nevarēju izvēlēties ne mājas, ne biznesu, ne pat to, kāda veida nozari tur būtu. Varēju izvēlēties tikai zonas. Tas vienkārši nebija pietiekami interesants vai pietiekami izaicinošs, lai man būtu piemērots. Tomēr, ja šī ir jūsu pirmā veidošanas spēle, jūs to varētu vienkārši izbaudīt.
Es nevaru spēlēt bezsaistē
Man patīk, ka šajā spēlē nav daudz reklāmu. Ideja ir jauka, bet man tagad sāka palikt garlaicīgi. Es tikko to instalēju vakar, manuprāt, ir pārāk viegli ģenerēt XP, liek man tik ātri sasniegt līmeni. Sākumā jūtos labi, bet tagad ne tik ļoti. Jau 3 reizes buldozeru pārbūvēju un pārbūvēju savu pilsētu tikai 2 stundas, lai nokļūtu lv. 50 … varbūt jums vajadzētu pievienot mazliet vairāk izaicinājumu ikdienas līmenī. Domāju, ka es to atinstalēšu
Ok sooo. Kopumā tā ir lieliska spēle. Bet; aizkavēšanās notiek bieži, un es vienmēr to restartēju (piemēram, kad uzdevumi netiek pabeigti).Izņemot šo, vienīgais, par ko varu sūdzēties, ir grafika, un tā pat neietekmē spēli. Lieliska spēle, laika vērta.
Viss tur. izņemot optimizāciju. tāds potenciāls, bet iet garām 500 pilsoņiem un spēle sastingst. atsāknēšanas spēle darbojas labi 10 minūtes, pēc tam tiek apturēta. Uz doto brīdi man vienkārši nav iespējams spēlēt. s8 mala.
Cerams, ka drīz būs pieejams nakts skats. Plus vienvirziena ceļš. Un koki, manuprāt, nedrīkst būt zem atpūtas kategorijas. Tam vajadzētu būt arī vairāk nekā vienam veidam. Labākais šajā spēlē ir tas, ka jums nav jāuztraucas par materiāliem, piemēram, citām pilsētas biilding spēlēm.
Drīzāk jautri kādu laiku, bet tas ir pārāk īss un vienkāršs.
Vai meklējat spēli, lai atslābtu? Sazinieties ar savu iekšējo mieru, ar relaksējošu mūziku un tik daudz jautrības? Tad vairs neskaties. *slip hood* Šis sliktais zēns var iepakot tik daudz jautrības. Vienkārša spēle. Absolūti laba spēle. Lieliska grafika. Nav pirkumu lietotnē. Jūs esat pārāk labi, lai būtu patiesība. Paldies, ka izveidojāt šo spēli. Iegādāšos premium spēli nevis tāpēc, ka man tas būtu nepieciešams. Bet tāpēc, ka bezmaksas ir ļoti laba. Mana jaunā personības iecienītākā mobilā spēle.
Jautra spēle tomēr, kad trāpīja viesuļvētra, es sāku zaudēt visu savu naudu, un es nevarēju neko nopirkt, lai to palielinātu, tāpēc esmu iestrēdzis st 0 dolāru un spēle tagad ir bezjēdzīga.
jāoptimizē šausmīgi. Es izmantoju OnePlus 7 pro, un pēdējā lieta, ko es jebkad gaidīju, bija kavēšanās... tomēr es esmu šeit. ļoti neapmierinoši. pārējā spēle ir laba.
Laba spēle, taču tā avarē katru reizi, kad es iegūstu līmeni, kas atbloķē jaunu funkciju. Tiešām kaitinoši. Arī līmeņi tiek iegūti pārāk ātri/viegli, gribētos, lai katrā būtu mazliet jāpieliek pūles.
Pocket City Free Simülasyon wtvs
Spēle nedarbojas tik gludi.
Tas ir labi, bet es patiešām vēlos paplašināt reģionus, un tas maksā naudu:(
Chromebook datorā es nevaru spēlēt. neatkarīgi no tā, vai es noklikšķinu uz smilškastes vai jaunas pilsētas, tas neko nedara. Tas tikai nedaudz pelēko pogu.
Tas bija labi, kad man tas pirmo reizi bija, bet izdzēsu to un pēc tam lejupielādēju vēlreiz, un tas bija vissliktākais
Vadības ierīces ir nedaudz sarežģītas, taču spēle ir ļoti aizraujoša, un to spēlēt ir ļoti jautri. Es to ļoti izbaudu.
neatvērsies... vīlies..izskatās jautri gan..
PI bez maksas nodrošina smilškastes režīmu 😭😔😭
paturiet piespiedu kārtā aizvērtu manu redmi 2
Es mīlu, mīlu, mīlu šo spēli, bet, kamēr jūs nevarat paplašināt karti vēl lielāku, es nevēlos turpināt spēlēt
Absolūti daudzsološi! Bet tai trūkst daudzveidības un laika, ko varat spēlēt.
Tā ir ļoti jauka spēle, kas man patīk. Tai nav būvniecības laika, kuras citas spēles man patīk visvairāk, un mēs varam viegli nopelnīt naudu un iegādāties zemi, neskatoties reklāmas, un, protams, to var spēlēt bezsaistē. Man ir ieteikums izstrādātājiem pievienot google play spēles saglabājiet un sasniegums, lai mēs varētu spēlēt spēli tur, kur mums bija palicis. Tas ir viss, un es iesaku šo spēli citiem, kam patīk šāda veida veidošanas spēles, un es vēlētos pateikties izstrādātājiem par šīs spēles izveidi ... 👍👍👍 👍
Reklāmas nevar noraidīt, un dažas ir nsfw
Šī spēle ir lieliska, forša, un to ir arī viegli un jautri spēlēt, tai nav nepieciešams internets, un to var spēlēt arī bez maksas, tai nav nepieciešami pirkumi, un tā kopumā ir laba.
šī spēle ir jautra, bet es vēlos, lai jūs varētu darīt vairāk bezmaksas versijā, jo es pabeidzu savu pilsētu dažu stundu laikā un tagad vairs nevaru spēlēt
Pārāk lēns. Man vairākas reizes jāpieskaras pogām.
Man ļoti patīk spēle, bet es vēlētos, lai jūs, puiši, pievienotu militārās bāzes un militārās ostas un, protams, militāros lidlaukus.
Jauka spēle, tomēr tālu netiku, jo nevaru izturēt piespiedu pamācību.
Bija jautri, līdz tas avarēja, skatoties reklāmu un lika manai pilsētai pazust, nevis par kaut ko maksāt.