Post by vihighsnapselre on Mar 15, 2022 23:10:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 8 Ball Pool ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 8 Ball Pool IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключване (повече издръжливост) ▞▞▞
▞▞▞ 8 Ball Pool 2022 version ▞▞▞
8 Ball Pool Sport gbye
Тази игра беше супер забавна, много взаимодействие с други играчи. Бих бил по-доволен, ако нямаха алгоритъм, който улавя покупките ви и след това ви изправя срещу играчи, които изпреварват нивото на уменията ви, докато не трябва да похарчите повече пари. А тъпата касичка е нелепо скъпа.
Според мен играта е горе долу добра, но има разлика между истинския снукър и тази игра. Тук когато удариш топчето, колкото и силно да е, то пак се мести едвам-едвам. Има доста забележки към тази игра, но все пак е добра.
Аз печеля и вие давате парите на другата мразя тая тъпа игра и една звезда не струва тези, които са ì дали 5 звезди не им бъгва така иначе сигурно и те щяха са мислите като мен иначе ако бъга го НЯМАШЕ играта щеше да е най-хубавата!
8 Ball Pool Sport gbye
Igrata e hubava ama koleloto e bahti skapanoto maikati da eba tup suzdatel opravi go!!
Рибата се вмирисва от към главата и играта мирише от към админите, те са курви,улични курви са админите,не теглете, пълни с бъгове, голяма курва като създателите си,които са свикнали от аналите им да се оценяват 3 литра буркани,курвегини, които искам само ебня и бой бялата влиза 90% a черната 70% ,взима ти удара,не ти дава да избираш джоб,биеш а дава победата на другия,намества ти топките да неможеш да удряш,блокира ти щеката ,печелиш турнир а не ти дава жълтици,и не си я оправят.
Играчите по някакъв начин са в състояние да мамят, като деактивират играта, за да ви накарат да загубите своя ход, а играта. Болните губещи правят играта непривлекателна. Надявам се, че можете да разберете кой прави това. Случвало се е няколко пъти на мен и моите приятели. Благодаря. 8 ball pool player.. Когато играете за големи монети, връзката пада и вие губите. Колко стресиращо е това. Обикновено се случва около 8-10. Моля, върнете ми изгубените монети. Загубих милиони, когато това се случи. Най-накрая го получих. Това е бъгове
Преди обичах да играя тази игра, но сега дори не мога да я накарам да работи. Всеки път, когато избера игра, която да играя, тя умира и ме връща на началния екран. Не знам каква е причината, но ми се иска да се оправи някак си. Иначе е страхотна игра
Цялата игра е нагласена. Ако получите безплатни завъртания, винаги получавате много малко количество монети, без значение колко големи са другите награди. Получавате голяма сума само когато платите и получавате златно завъртане, златен удар и всичко останало. Играта ми понякога се срива. Екранът ми замръзва за няколко секунди и след това губя своя ред.
Доста хубаво приложение, но основният ми проблем е колко е заплащането, за да го спечеля. Първото нещо, което виждате, е реклама за това как можете да получите тази реплика, тъй като човек, който не купува артикули, е просто нечестна, наистина добра игра, макар че просто плаща твърде много, за да спечели.
Не мога да играя това на таблета си. Когато се опитам да играя, се отваря, след което ще се затваря. Всичките ми приложения и таблет са актуални. Разочарован, че не мога да използвам таблета си, за да играя
Nemoga da q izteglq a imam pamet nz zashti.
Вдясно мини клип какво си направил с всичките ми знаци казва, че ги имам, но няма цвят или шарка, а когато избера реплика от собствените ми знаци, това е просто стандартна реплика какво, по дяволите, става
TSUMUGU LOGIC Περιπέτεια llk
Обичам играта, единственото нещо, което не ми харесва е, че имате нужда от истински пари, за да получите пропуск за басейн/премиум награди и да получите монетите в касичката
Много
Дори и не струват една звезда. Имах 409 000 и 65 доларчета сега ми оставиха само 100. Каква е тази игра не я теглете изобщо. А и от друг акаунт стана същото. Бясна съм. Играта не струва. Не я теглете ще съжалявате.
Постоянно ме банват. Бати умрелата игра!!!
Играта прави каквото си иска
Много добра игра
Ужасно много забива, постоянно се губят игри и пари от бъгове.
Здравейте. Играя играта от няколко години. Но в тази нова актуализация тази седмица и миналата седмица печалбите от лигата не се актуализират според победите. Членът ми в моя клуб потвърди същия проблем. Наддаването за високи монети не се актуализира. Поправете това, моля, тъй като това съсипва позициите в лигата
Пуска те със някви дето не ти дава дори да удариш и един път
Da mi ide huía tas igra
Кур
8 Ball Pool Sport gbye
От бамнете ме,
Много яка игра
Когато си оправите шибаните бъгове в тупата игра мое да получи повече от едно 😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Когато играе, пише актуализиране и все пак няма опция за актуализация, което е по-лошо, излиза след всеки изстрел, тогава когато става въпрос за финал, той прекъсва и губя при приемането си и играта всички заедно .. досадно
Забавна игра, но искам да кажа, че харесвам факта, че похарчих $100 долара за тази игра и случайно комбинирах моите игри в Google и Facebook и загубих всичко. Защо изобщо това е опция?
8 Ball Pool Sport gbye
Добра игра, когато не се срива, екранът се изключва, което ме кара да пропусна изстрела си, да взема монетите си. Не за първи път, но със сигурност ще бъде за последен.
Умрете в кофа, госпожата ми по английски ми взе ПАРИТЕЕЕЕ!!!!
Аре вземете да си оправите това нъгаво меню на играта натискам едно в едно и нататък лагване крашване и изхвърляне
Исчезнаха ми един милион и 500 хиляди това е недопустимо някой да ми даде съвет как да си ги върна
тази игра е страхотна без съмнение. но като много хора играхме, след това се отказахме за няколко години, връщам се и всичките ми неща изчезнаха в моя акаунт. би било 5 звезди, ако имах всичките си реплики обратно. и всичките ми пръстени
не Дора ибра стратегията
Обичайте предизвикателствата да играете с хора от цял свят !!приятели и семейство също. Билярдът с 8 топки е много релаксиращ. Чувствайте се свободни и ме предизвикайте.
Не мога да променя снимката на профила си. Влязох с Facebook и използва стара снимка. Искам да показва текущата ми профилна снимка. Излязох и се върнах и все още има стария. И е супер досадно, че продължаваш да ми предлагаш да предизвиквам приятели. Също така, не трябва да поставяте най-голямата сума на първо място, когато играете един на един. Понякога случайно го удрям и накрая залагам почти всички монети, които имам.Има МНОГО недостатъци в тази игра и никога няма да похарча истински пари за това.
Дайте ми парите в играта Как можете да ми вземете два милиарда и 200 милиона много моля Моля, дайте ми парите😥😓😓😭😭😭😕😔😕😔😪😪😢😢 Не съм доволен
Приятна игра, когато работи. Напоследък започна да се срива често, но започва да става по-стабилен.
8 Ball Pool Sport gbye
Имам проблем като е пусна и ме падна веднага от играта каквато може да е причината
Щеше да е още по добра ако не беше нечестна
Добра игра.
Окс
Играта преди беше добра, но наистина я развалиха, вече не трябва да умение да победиш, а просто играта трябва да реши.
Тази игра е много тъпа не струва да си изтеглите и много забива
По шибана игра не сум виждал в живота си некув бот вкарва всичко на веднуй I винаги е така майка му да еба на издавателq на ток боклук за нищо не става за ток шибан не дорасул боклук требва да му се направи специално за него 0 звезди
Изправен съм пред проблема със затварянето на играта всеки път, когато гледам безплатно видео с награди. Ядосан от това. Наистина е разочароващо 😠 Самият разработчик е бъг 😏
Играта е страшно гадна всички играчи на максимална сила и губи всички път . Взеха ми около 1500 $ . Хора не играйте тази игра това е за малумници. Moga da igraq biliard ama ne po tozi nachin..... ;(
Страхотна графика. Забавно да играеш срещу истинска конкуренция! Дават се много "награди".
Много добра игра е това!!!!!