Post by vihighsnapselre on Mar 15, 2022 23:13:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن قفل (پول بی نهایت) ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
عالیه های
بی نهایت مسخرست ،الکی وقتتونو فقط این کار رو نکنید
Formula Car Racing: Car Games Strategie hnj
هنو نصبم والا🤷🏻♂️😂
فقط سطح آسان
طزززززز
بازی خراب بود . خیلی هم از شکلش معلوم بود که لوسه
عجب بازی ماشین سواری جالبی من هر چند ساعت یکبار آن را بازی می کنم و هنوز هم هیجان دارم. بازی بسیار آسان و راحت است.
لطفاً فقط تبلیغات را حذف کنید بازی ما می خواهیم نه تبلیغات پس لطفاً این کار را انجام دهید 🙏🙏
خیلی مزخرفه چرته..
فرمول جدید بازی های اتومبیل رانی پتانسیل دارد. من از سازنده این بازی تشکر می کنم. من آن را دوست دارم. توصیه میکنم دانلودش کنید
خوب است، اما برخی از اشکالات، بنابراین همه شما آن را حل کنید و بازی خوبی است👍👍
سطح 17 بعد از تکمیل سطح 6 کار نمی کند و سطح 6 دیگر ثبت نام نمی کند.
گرافیک بد، سخت نیست
بازی خوبیه ولی من زیاد خوشم نیامد
بچه عالی ولی ای کاش میتونستیم ماشین ارتقا بدیم مثلا عوض کردن رینگ یک ستاره هم بخواتر همینطور نیستم
بد بازی تا سطح 30 در حالت حرفه ای خوب بود و دوربین حرکت می کند و شما را از کار می اندازد و فرمان به خوبی کار نمی کند.
حاوی تبلیغات بیشتر
حتی پس از خرید ماشین های درجه بالاتر، همه ماشین ها با یک سرعت حرکت می کنند. لطفاً همین را اصلاح کنید و امتیاز خوبی در این مورد می دهید.
بد نیست اما گرافیکش خیلی بد است و ماشین خیلی اینجا و آنجا می رود به همین دلیل من فقط و فقط تو را برای شروع این بازی دارم و همه ماشین ها و چیزهای دیگر خوب می شوند.
متوجه ام
خیلی بد کنترل میکنه
بهترین بازی مسابقه ای 😜 من واقعاً دوست دارم بازی کردن آن بسیار آسان است
Formula Car Racing بازی های آفلاین جالبی هستند. بازی کامل ماجراجویی جدید.
بازی اتومبیل رانی فرمول پر از ماموریت های سرگرم کننده و هیجان انگیز است. توسعه دهندگان کار بسیار خوبی برای ساخت این بازی انجام دادند. واقعا عالیه
سکوی خوب برای ماشین 🚗 🏁 مسابقه عالی
Игровые автоматы Миллионер Kasíno nhh
دوست نداشتم دوربین عوض شود و خوب بچرخد
چرا همه خودروها 220 کیلومتر در ساعت سرعت میگیرند، حتی گرانترین آنها، لطفاً آن را تعمیر کنید.
سکه ها جمع نمی شوند. من در یک روز سکه های زیادی ذخیره می کنم تا آخرین ماشین را بخرم اما روز بعد همه چیز از بین رفته است. لطفاً این مشکل را برطرف کنید یا در صورت امکان 1 ستاره باقی میمانید
در این بهترین فرمول بازی های اتومبیل رانی تبدیل به یک بازیکن واقعی بازی اتومبیل رانی فرمول برای مسابقات سرعت سریع می شود. ماشین فرمول از یک صندلی، کابین باز، درایو بازیهای ماشین مسابقهای با چرخهای باز با بالهای جلو و عقب قابلتوجه، و موتوری که در پشت راننده قرار دارد، تشکیل شده است که برای استفاده در مسابقات در مسابقات مسابقهای با سرعت بالا در نظر گرفته شده است.
من که نصب کردم فکت صفحه ی بنفش آورد یک ستاره هم زیادشه نصب نکنید
خیلی خیالی
این یک بازی سرگرم کننده است. با این حال در یکی از مسابقات حذفی بالاتر، من یک هفته است که در آن گیر کرده ام، زیرا حتی اگر پست های بازرسی را به موقع پاک کنم. این مسابقه به پایان می رسد زیرا تایمر تنظیم مجدد نمی شود.
تقاضا دارم صدای ماشین ها بداهه باشه و گرافیکش خیلی ضعیفه. لطفا برای بهبود آن تلاش کنید.
بازی جالبی است اما تبلیغات بسیار زیاد است. تبلیغات در هر مرحله این بسیار آزاردهنده و خسته کننده است و علاقه بازی را کاهش می دهد. پیشنهاد می کنم تبلیغات را حذف کنید یا آنها را کاهش دهید. اگه تبلیغات ادامه پیدا کنه بازی رو حذف میکنم و گزارش میکنم😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡. این بازی رو به هیچکس دیگه پیشنهاد نمیکنم😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠. فکر کن و مشکل من رو حل کن
Formula Car Racing: Car Games بازی بسیار خوب و خارق العاده ای است. من واقعا آن را خیلی دوست دارم. خیلی خوب کار میکنه
خوب به نظر می رسید، اما تبلیغات مانع از بازی من شد
چرا جهنم در حالت حرفه ای در سطح 2، بازی به درستی انجام نمی شود و تمام نمی شود. تمام هوش مصنوعی فقط در نقطه شروع رانندگی می کنند و حتی اگر من 1 دور را طبق سطح انجام دهم، اما سطح آن به پایان نرسد، به بازی کردن ادامه می دهد. یک پاسخ معتبر با توسعه دهندگان راه حل واقعی به من بدهید.
حیف نت که دادم دان شه دان نشد گوشیمA80 خطا داده میگه ویروسیئه😟
Formula Car Racing: Car Games Strategi bsgq
گرافیک خوب است و به نظر می رسد همه چیز مرتب است، اما چرا زمانی که شما کمی عقب مانده اید اما هواوی نوا هستم؟ گوشی من از بازی پشتیبانی نمی کند یا خود بازی باگ دارد؟
خیلی بیشتر به بهبود نیاز دارید.. من می توانم "حالت سخت" را در بازی به عنوان "حالت فوق العاده آسان" بنامم. فکر می کنم بچه می تواند حالت سخت را به راحتی شکست دهد. این بازی دارای پیت لین است اما اصلا PIT ندارد. و مسابقه دهنده می تواند با سرعت بالا وارد پیت لین شود. نه مانند ماشین f1 که محدودیت سرعت در پیت لین دارد. این بازی فقط برای بچه ها است.
چی بگم من که بازی نکردم ولی منکه میگم خیلی عالی هست 10000000000000000000 بازم هم کم هست
ب نبود ولی من دارم همین الان نسبش می کنم🤑🤗🥰🤩🤩🤩
بازی بیهوده گرافیک خوبی دارد اما بازی بکار من تا به حال بازی کرده ام
این بازی خوبیه الان دانلود شدم این بازی خیلی خوبه کنترلش خیلی خوبه و هندلینگ هم این مسابقه ماشین واقعیه 🏎️
پس از خرید خودروهای جدید سرعت افزایش نمی یابد چرا
بعضی وقتها خراب میشود و وقتی ماشین واژگون میشود از مسیر خارج میشود و به فضای خالی میرود و زمان در جریان است، پس از اتمام حداکثر زمان بازگشت آن به بازی، سعی کنید آن را برطرف کنید.
من به این بازی احمقانه و احمقانه 1 ستاره می دهم به دلیل اینکه رقابتی وجود ندارد، نظرات را خواندم و فکر کردم که بازی خوبی خواهد بود، خوب نه، اگر کسی از شما عبور کند، فقط در وسط بازی به دور زدن ادامه می دهد. جاده تا ردشون نشی پیشنهاد میکنم اینو دانلود نکنی در عرض 5 دقیقه دانلودش کردم پاکش کردم. فقط لطفا وقت خود را برای این بازی احمقانه و احمقانه تلف نکنید.