Post by vihighsnapselre on Mar 15, 2022 23:26:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quizlet: Languages \u0026 Vocab ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quizlet: Languages \u0026 Vocab IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri pentru mai mult aur ▞▞▞
▞▞▞ Quizlet: Languages \u0026 Vocab 2022 version ▞▞▞
Recent, aplicația a avut probleme foarte grave cu încărcarea, unde trebuie să aștept până la 20 de minute (am cronometrat-o) pentru a încărca unele dintre seturile sau folderele mele. Folosisem quizlet tot timpul, dar acum îl folosesc din ce în ce mai puțin din cauza acestui bug. Vă rog să remediați! Mulțumiri.
Dacă aș putea da o recenzie cu zero stele, aș face-o. Îmi place totul despre quizlet, CU EXCEPȚIA faptului că acum funcționarea off-ului wifi (chiar și cu date) necesită un abonament plătit. Schimba asta. Nu există niciun motiv pentru care să studiez offline să fiu nevoit să plătesc. Nu mă deranjează să plătesc pentru alte funcții interesante și altele, dar asta nu îmi dă niciun motiv să folosesc carduri flash de hârtie Quizlet.
UPDATE iunie 2021: De ce ați redus numărul de întrebări pentru modul test? Ar trebui să existe o opțiune de a seta câte întrebări doriți, doar 4 nu este nimic și foarte frustrant (la fel pentru modul flashcard). Nu pot recomanda această aplicație dacă aveți seturi de studiu cu mai mult de 50 de articole. Actualizările mai noi sunt cu adevărat dezamăgitoare. Mă gândeam să plătesc pentru asta, dar acum că înrăutățesc lucrurile, asta nu se va întâmpla. Cine se ocupă de aceste decizii?
Quizlet: Languages & Vocab חינוך pzgg
Ajuta multla invatarea cuvintelor
Nu știu ce e în neregulă. Dar când dau testul, scorul meu a fost perfect. Și când am verificat răspunsurile, termenii nu se potriveau cu definiția. Spune că răspunsul meu a fost corect, dar când l-am verificat, a fost greșit.
Desktopul este bine. Aplicație, nu atât. Cărțile sunt verticale, astfel încât termenii devin ciudați. Textul definițiilor este prea mic. Nu se poate mări imaginile. Nu se poate roti. Funcția de sortare nu funcționează. Am un teanc de 260 de cărți de trecut și progresul meu este pierdut dacă iau o pauză. Plătesc premium și sunt destul de dezamăgit.
Quizlet: Languages & Vocab શિક્ષણ btl
Aplicația se blochează de fiecare dată când caut un manual, telefonul meu funcționează perfect dacă nu folosesc această aplicație. Am quizlet plus și cum ar trebui să folosesc ceea ce am plătit? Folosisem abonamentul gratuit, cardul a fost salvat, astfel încât plata a fost dedusă automat din cont înainte de data scadenței n ora plății, apoi am anulat imediat abonamentul, am solicitat rambursare, tot aștept ca rambursarea mea să fie creditată. Au trecut 32 de zile acum. Atât de ridicol.
Totul este minunat, cu excepția unui singur lucru: atunci când încercați să adăugați un cuvânt nou la un pachet și apăsați butonul „plus”, acesta nu sare la o carte goală în partea de jos a listei, chiar dacă cardul este creat. Trebuie să defilez manual până la capătul listei, care cu 300 de cuvinte devine teribil de enervant.
Aplicație foarte ușor de utilizat care îmi permite să-mi creez propria clasă personalizată. Învăț tamilă și asta mă ajută mai mult decât orice altceva.
Nu există sincronizare între computer și mobil. Fișierele create pe computer nu sunt văzute pe mobil. Deci, ori de câte ori ies afară, nu pot să citesc cele mai recente flashcard-uri create. Fă ceva dragă Quizlet.
Am primit asta pentru a mă ajuta cu spaniola. Nu știam că trebuie să fii specific cu răspunsurile tale. Mă lupt cu limbile și îmi este mai greu atunci când trebuie să fii atât de specific în punctul în care este o literă sau un semn de întrebare pe care ai uitat să-l pui la sfârșit. Jucam jocul gravitației și mi-a considerat răspunsul greșit pentru că am pus vorbi în loc de vorbire. De asemenea, a spus că este incorect pentru că nu am putut scrie suficient de repede. Descărcați acest lucru, dar fiți specific cu răspunsurile dvs.
Această aplicație era foarte bună, dar au eliminat o caracteristică cheie din cardurile flash. Obișnuiam să am cărțile să fie redate automat, astfel încât să-mi citească cărțile fără a fi nevoie să ating ecranul. A fost grozav pentru a studia vocabularul pentru limbile pe care le-am studiat. Deoarece aceasta a fost caracteristica pe care am folosit-o cel mai mult, nu mai folosesc această aplicație. Din păcate, compania a refuzat să-mi ramburseze abonamentul și nu a răspuns la reclamația mea cu privire la caracteristica lipsă.
Foarte bine, dar vă rugăm să adăugați o funcție pentru a marca o întrebare în timpul sesiunii flashcard. Puteți face asta pe computer, dar nu și pe mobil.
Vă rugăm să vă îmbunătățiți UX!! Aplicația este uimitoare, dar îi lipsesc unele funcții critice și uneori nu este deloc ușor de utilizat! Dacă ați putea deschide o listă de dorințe de funcții pentru utilizatori, acest lucru ar ajuta foarte mult.
O aplicație utila și destul de utilizat!
Am fost taxat greșit pentru abonament, când a fost ridicată o reclamație, am primit imediat răspunsul care spune că în termen de 10 rambursarea se va reflecta în contul meu, dar nici după o lună nu există niciun răspuns și, în plus, același cont de la care am corespuns, adică revenind spunând Adresa cont nu a fost găsit. Acum nu am adresă de e-mail pentru a depune plângere.
Super!
Am fost taxat mult mai mult decât credeam. Apoi am încercat să anulez și încă nu găsesc o modalitate de a o face. Costă mult prea mult pentru serviciile oferite.
Foarte bun!!!
Save the Masters Arkādes spēles gxp
Aceasta este aplicația este complet proastă.Versiunea pro sau gratuită, nu are materiale de curs. De ce v-aș plăti pentru a vă completa aplicația cu date? Studiez germana A1 la Berlits, dar lecțiile mele nu sunt aici. Nu există materiale de curs aici.
Site-ul web este util, modul de învățare și jocul de potrivire este chiar drăguț. Aplicația a vrut să o revizuiesc după ce am fost conectat pentru mai puțin de 10 minute! Te rog, pentru dragostea lui Dumnezeu, încetează să-mi mai arăți lucruri în față când tocmai m-am conectat! Tocmai îmi găsesc drumul!
Nicio opțiune de a începe un joc live prin aplicație. De asemenea, nu puteți adăuga nicio imagine decât dacă plătiți 36 USD pe an, așa că aplicația (și site-ul web) va fi inutilă pentru cei care ar dori să se joace cu copiii care inca nu pot scrie.
Mă ajută foarte mult. 💪👏👏
După actualizarea recentă, cred că aplicația a avut erori. Acestea sunt erorile pe care le-am observat: 1) Se spune că nu îmi pot accesa cardurile flash deoarece nu am conexiune la internet, deși am una. 2) Când ajungeți la partea de jos a unei secțiuni de carduri și puteți selecta să le refaceți, se întoarce la început, dar cardurile sunt deja răsturnate. 3) Funcția care vă citește cardurile flash nu funcționează. A continuat să citească cardurile din setul anterior la care mă uitam.
Creez un set pe quizlet și după ce salvez setul a dispărut complet, l-am căutat, dar a dispărut. 😔 Am făcut acel set de ore în șir căutând material și chestii, dar după ce l-am salvat a dispărut.
A fost bine când îl foloseam pe vechiul meu telefon, dar acum pe noul meu telefon, modul de învățare nu funcționează.
Îmi place Quizlet! Este atât de ușor să găsești seturi utile care să te ajute la studii sau să-ți creezi propriile tale! Au atât de multe moduri diferite de a învăța seturile, este o aplicație cu adevărat grozavă pe care o recomand cu totul, mai ales pentru învățarea limbilor străine!
funcționalitatea aplicației este slabă în comparație cu versiunea web, în special pentru profesori. nu adăugați poze Flickr. nicio funcție desktop de înregistrare a propriei voci pentru un card. fără statistici despre studenții mei - chiar dacă am achiziționat premium. În general, nu există semne de îmbunătățire și actualizare - timp de aproximativ 2 ani. întregul serviciu este grozav, păcat că aplicația nu se dezvoltă.
Urăsc cum trebuie să plătiți pentru a pune o anumită poză pe ei și practic ești înșurubat dacă nu o poți pune pe cea de care ai nevoie, de asemenea, este modul de a încetini, durează mult până se încarcă seturile mele până la capăt.
Quizlet live nu funcționează deloc. Continuă să se deconecteze și să spună „refresh to rejoin”, chiar și pe o conexiune wifi stabilă. Poate fi frustrant ca naiba. În plus, butonul de „reîmprospătare” nici măcar nu reîmprospătează pagina, ci afișează o altă casetă care spune „confirmați navigarea?” fără nicio opțiune de confirmare. Remediați aplicația cu erori.
Quizlet: Languages & Vocab Obrazovanje myd
Frustrant, dar unul dintre cele mai bune de acolo. Seturile pe care le descărcați sau vizualizați nu pot fi șterse (cum ar fi ștergeți istoricul browserului). Asta creează multă dezordine. De asemenea, Quizlet pierde în mod regulat punctul în care erai într-o listă și trebuie să o faci din nou :-(
Noua actualizare a eliminat o caracteristică foarte, foarte utilă; în timp ce creez/editez seturi pe telefonul meu, nu mai pot vedea câți termeni am creat deja în set. Aceasta este o caracteristică crucială, deoarece permite oamenilor să separe ceea ce încearcă să învețe în seturi gestionabile și organizabile (care este una dintre cele mai importante utilizări ale Quizlet). Cred că această schimbare subminează utilitatea aplicației în ansamblu, așa că vă rugăm să o returnați! Mulțumesc, Un student care apreciază cu adevărat Quizlet.
Adesea frustrant. Nu puteți adăuga seturi de studiu în dosare prin intermediul aplicației. Trebuie să o faci prin computer. Odată ce seturile sunt adăugate prin browserul desktop, este o aplicație bună. Când studiați un set de studiu mare, nu vă îndepărtați de el din NICIO motiv - chiar și pentru a răspunde la telefon. Trebuie să o iei de la capăt de fiecare dată. Foarte frustrant când treci prin 80/90 de întrebări și trebuie să o iei de la capăt.
Îmi place site-ul, dar lipsește aplicația. Nu poți edita carduri în seturile tale, iar când intri în modul de studiu apare doar prima linie de pe spatele cardului (lipsesc aproape toate informațiile de pe spatele cardului). În modul de studiu cărțile nu se pot roti nici pe orizontală. Dacă aceste puncte pot fi îmbunătățite, cu siguranță îmi voi crește ratingul. Înțeleg că aplicația ar putea să nu poată suporta editarea, dar celelalte probleme cu siguranță trebuie rezolvate.
Feedback: Ar fi mult mai bine dacă am putea adăuga imaginea și pe partea TERM, nu doar pe partea Definiție. Unele întrebări folosesc imagini pentru a răspunde la întrebare. Folosesc partea Definiție pentru a introduce o imagine utilă care explică răspunsurile la întrebare (partea termenului).
Un instrument foarte frumos de avut, cu siguranță ușurează mult studiul.
Deci, teoretic, Quizlet în sine este un instrument excelent de studiu. Să-l am pe telefon este grozav și își merită cu ușurință banii. Cu toate acestea, ca aplicație, nu pot să cred că plătesc pentru ceva care merge atât de lent. Nu pot naviga prin această aplicație cu această viteză. Uneori trebuie să aștept peste un minut pentru a trece de la o pagină la alta și până la 5 minute pentru a se încarca un set de studiu, astfel încât să pot vedea chiar ce este în el. Conceptul merită banii. Funcționalitatea nu este.
Această aplicație este grozavă și mă ajută să memorez lucruri pentru chestionare importante într-adevăr rapid. Vă mulțumim și pentru că ați oferit atât de multe opțiuni de învățare!Această aplicație mă ajută să studiez și îmi asigură note grozave la subiect, este minunat
Quizlet: Languages & Vocab શિક્ષણ cqe